Random

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

My little bits of happy at the moment…

A cantuccini cookie with my cappuccino.
If the cookies come in a beautiful box even better.

The perfect non-toxic fabric freshener for sneakers, strollers, car seats…
Obviously if it says “baby” on the bottle it ups the happiness factor.
Early fall favorites at the moment.
Dark navy cashmere poncho for the cool breeze that surprises every now and then.

My Céline sunglasses (from La Lunette) to fully enjoy the bright fall sun without wrinkling my eyes and nose.
The best kind of shoes there are, Tod´s loafers. Just perfect for the fall 

when you can still manage without socks.

Some of my favorite chick flicks and the perfect little lollipop to go with. It´s always a good idea to sugarcoat it a little if you know what I mean.

Pienestä on onni kiinni elämässä. Erityisesti kuitenkin tällä hetkellä ilahduttaa hyvin käyntiin lähtenyt arki ja yöt joina kukaan ei herää kesken unien.

Toivon sinulle aivan erityisen ihastuttavaa viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Aiempia onnen aiheita löydät mm. täältä, tästätuolta ja tuoltakin.

10 Comments

 • Jonna

  Hei Sofia! Kiitos taas, teit perjantai-aamustani vähän ihanamman. Myykö joku Helsingissä noita Tod’s loafereita? Entäpä osaatko sanoa mistä Helsigissä kannattaisi etsiä kashmir-neuleita ja Ralph Laurenia lapsille? Jos ehdit, niin vastaisitko itsekin mm. Citykids Evalle laatimiisi kysymyksiin. Ja vielä ihan uteliaisuudesta: miten äännät tyttäriesi oikeat nimet; niinkuin englanninkielessä vai niinkuin kirjoitetaan? Aurinkoista viikonloppua!

  • Sofia

   Kiitos Jonna! Helsingissä Tod´sia myy Feminett ( Kluuvikatu 1). Sieltä saa myös ainakin Repeatin kashmiria, muita paikkoja joista kannattaa katsastaa kashmirvalikoimia ovat ainakin La Matta, Nómad, Lilly ja Muotikuu. Stockallakin on varmasti aika kattava valikoima.
   Ralph Laurenia lapsille saa ainakin Stockalta ja mielestäni myös Daisy & Donista. Monet nettikaupat kuten Childrens Salon ja Alex & Alexa myyvät myös lasten Ralphia ja kommenttiosiossa joku vinkkasi, että kannattaa tilata Macy´sin nettikaupasta, ovat nimittäin Amerikassa sen verran edullisempia. Ennen niitä myi kattavasti Helsingissä ihana Laurette, harmi kun sitä ei enää ole…
   Tyttöjen nimet lausutaan niinkuin ruotsinkielessä, meillä on kaksikielinen perhe.
   Kivaa alkavaa viikkoa! Ja katsotaan jos ehtisin itsekin vastata jossain vaiheessa omiin kysymyksiini.

 • Ansku

  Onni ja onnellisuus voi todellakin tulla ihan pienistä, arkisistakin asioista <3 Ihana lukea sinun positiivisuutta huokuvia kirjoituksia, ja kaikista niistä pienistä asioista, jotka sinua ilahduttavat 🙂 Ensi viikon postauksia odotellessa…Aurinkoista viikonloppua teille! 🙂

 • Tuplamamma

  Ihania (vaalean)sinisiä… Kulkisin itsekin vain Tod’sin loafereissa jos voisin. Ekan työviikon jälkeen jalat oikein huusivat ei-korollisia kenkiä:-) Rentouttavaa viikonloppua!

 • Jatta

  Ihana postaus <3!
  Arki pyörähti meilläkin tällä viikolla käyntiin, kun tytöt menivät kouluun. Nautin loman vapaudesta, mutta kyllä arkikin on niin ihanaa…arjen pienet hetket, jotka tuovat hyvää mieltä. Yksi niistä on EHDOTTOMASTI sun blogisi <3!
  Ihanan rentouttavaa viikonloppua!

 • Hanna

  Ah noita aurinkolaseja! Täytyykin tutkailla löytyykö täältä Provencesta samantyyppisiä! Olen ymmärtänyt, että olet viettänyt paljon aikaa Ranskassa. Osaatko kertoa syytä miksi täällä on niin hurjasti optikkoliikkeitä ja apteekkeja? Olen ymmärtänyt, että monet ostavat kosmetiikkansa apteekeista (onko sinulla jotain ranskalaiskosmetiikan suosikkisarjaa?) mutta onko siihen joku muukin syy? Mieheni totesi lakonisesti että ” tää on niin sairasta kansaa”. Hyi hyi, taitaa mies olla vähän kyllästynyt paikalliseen ajokulttuuriin kapoisilla teillä…

  • Sofia

   Hanna, en muuten osaa sanoa, mutta kysäisen jos Ranskalainen kälyni sattuisi tietämään. Ranskalaisista apteekki kosmetiikkasarjoista omia suosikkejani ovat Nuxe, Avéne ja La Roche Posey. Niitä saa kaikkia myös Suomesta. Lapsille tankkaan aina Mustelaa laukun täyteen ja itselleni Italialaista Marvis hammastahnaa (suosikkini on sininen aquatic mint). Myös Ranskalainen Elgydium hammastahna tulee kauniissa putelissa ja on tosi raikasta! Yksi ehdoton ostos meillä on aina Arnica geeli. Laitamme sitä lapsille jos kaatuvat ja kolhivat itseään tms. se estää mustelmien muodostumista ja viilentää kivasti kun pidämme sitä jääkaapissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.