Random

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

…Täydellisen sävyinen kynsilakka syksyyn. Löysin omani Anthropologielta. Merkki on Albeit ja sävy red velvet.

…Uusi pipo lämmittämässä pimeän harmaina aamuina. Olen sävy sävyyn ilman kanssa!

Kristallitähdellä koristeltu kashmirpipo on Repeatin.

Edith Piafin La vie en rose korvilla kun kävelen pimeässä sateisessa aamussa töihin. Mikäs sitä on ihmisellä sateenvarjonsa alla suojassa kun musiikki voi heittää ihan toiseen tunnemaailmaan.

Saattaa myös olla, että ihan salaa olen minäkin alkanut unelmoida joulusta. Ja ehkä, ihan vain pikkuisen, olen salaa kurkannut myös Stockmannin jouluosastolle. Ihan pikkuriikkisen vain…

Lasinen Eiffeltorni joulukoriste Stockmannilta, tähtikoristeinen lasikupu Pariisista.

My little bits of happy this week. The perfect fall/winter red for nails from Albeit. I found mine at Anthropologie and the color is called red velvet. A new cashmere beanie with some sparkles, just to match the grey weather. I´m also getting in to the Christmas mood very very slowly. I started by reminiscing about “noël”  in Paris and found the perfect little ornament to match my mood. Let´s see if I get to make my yearly trip there before Christmas this year… Have a cosy weekend! Tomorrow is pink.

Ihanan tunnelmallista viikonloppua! Huomenna taas pinkkiä!

Lattemamma

Korusetin arvonta päättyi muuten keskiviikkona ja Janika oli onnettaren suosiossa tällä kertaa. Kiitos vielä kaikille jotka osallistuitte arvontaan ja jätitte ihania kommentteja! Pian taas arvotaan jotain kivaa ihan varmasti!

p.s. Kaikki varmasti muistavat isiä sunnuntaina. Jos etsit helppoa leipomista aamutuimaan niin kurkkaa tänne viimevuotiseen merkintään. Korttiohjeitakin löytyi askarteluintoisille…

 

 

8 Comments

 • Jonna

  Kävin työmatkalla Helsingissä viime viikolla ja tietenkin “eksyin” Stockmannin jouluosastolle. 😉 Ainoa joulukoriste joka lähti mukaani oli juuri tuo sama Eiffel joulukoriste. Koriste muistuttaa paljon viime jouluna hankkimaani Riviera Maisonin Eiffeltorni koristetta, jonka harmillisesti tiputin. 🙂

  Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi! 🙂

  Jonna

  • Sofia

   Kiitos samoin ihana Jonna! Eiffel koriste oli tosiaan ihana. Onneksi löysit myös särkyneen aarteesi tilalle vastaavan. Voimme ainakin haaveilla joulusta Pariisissa :D!

 • Hilu

  Kaunis joulukoriste. Olen keräillyt lasisia joulukoristeita teinistä asti, ja ostanut pari kolme uutta samantyylistä joka joulu. Viime vuonna meillä oli ensimmäistä kertaa joulukuusi omassa kodissa ja koristeita olikin kertynyt jo aika kivasti :). Minusta on kiva käyttää samoja koristeita joka joulu, eikä ostaa aina kaikkia koristeita uusiksi. Jouluun on muuten enää kuutisen viikkoa. Mukavaa ensimmäisen työviikon jälkeistä viikonloppua Sofia!

  • Sofia

   Kiitos Hilu! Samoi, olen myös keräillyt lasikoristeita iäisyyden ja pikkuhiljaa on kuusen täytettä kertynyt kummasti. Muistatkos kun Fanny & Alexanderissa oli jouluhuone ja siellä niitä ihania lasipalloja? Nyt onneksi jo muualtakin saa helposti ja vähän edullisemmin kauniita koristeita.

 • Ansku

  Meillä on samanlaiset uudet pipot! Vaikkei ehkä vielä pipoa tartteis, mut se on niin kivan tuntuinen, että käytän sitä jo 🙂 Mä olen myös “ihan vaan vahingossa eksynyt” Stockmannin jouluosastolle 😉 Mitään ei kyllä (vielä) tarttunut mukaan, mutta monia ideoita sain joulua ajatellen. Meillä on äitini kanssa perinne, että ostetaan toisillemme aina yksi uusi koriste ja se annetaan aina yleensä aatonaattona. Se voi olla kuusenkoriste tai mikä vaan, yleensä jotain pientä. Sama perinne on ollut mun lapsuudesta asti ja jollain tapaa siitä on tullut osa joulun viettoa 🙂 Muutoin meilläkin on käytössä samat koristeet vuosien, vuosien takaa ja osa jopa äitini lapsuudenkodista. Ei ehkä hienoimpia, mutta tunnearvoltaan erittäin arvokkaita. Ihanaa viikonloppua teille!

  • Sofia

   Ihana perinne Ansku! Ja samoin meillä on muutama joulukoriste äitini lapsuudesta ja ne ovat tunnearvoltaan korkealla! Ja hei jes, samistelupipot! 😀

 • Minna

  Arjen tunnelmointia parhaimmillaan! On taito löytää ” se jokin” myös sateisesta päivästä. Minulla kys jouluosasto vielä tunnelmoimatta. Todella mukavan näköinen hattu ; mistä olet sen hankkinut? Tuntuu ettei nykyään ole aina riittävästi aikaa kierrellä syksyn asustetarjonnan puitteissa kaupoissa.. Lilly on esim yksi mielikaupoistani! Aikaisemmin usein fiilistelin ostamalla uuden hatun jopa joka syksy. Asusteet ovat heikkoukseni. Nykyinen harmaa samanoloinen kuin kirjoituksessasi kaipaisi jo mahd päivitystä.. On kyllä hyvin palvellut ❄

Leave a Reply

Your email address will not be published.