Random

Details

Cartierin Trinity on varmasti yksi tunnetuimpia klassikkokoruja. Trinityä saa kapeampana ja paksumpanakin ja halutessaan Trinityä löytyy myös timantein koristeltuna. Omani sain vanhemmiltani ylioppilaslahjaksi, eli se on ollut minulla kauemmin kuin haluan nyt laskea. Sormus koostuu kelta-, valko- ja punakultaisista, toisiinsa pujoutuneista renkaista. Punakulta symboloi rakkautta, keltainen uskollisuutta ja valkoinen ystävyyttä. Sormuksen on suunnitellut Louis Cartier vuonna 1924. Ennen kihlautumistani pidin sitä aina oikean käteni nimettömässä. Nykyään kun vasemmassa kädessä on päivittäin sormukset, ei Trinity ole aina päälläni, mutta pidän sitä silti usein. Se on ollut oleellinen osa omaa tyyliäni siis jo reilusti yli kymmenen vuotta.

Kuvassa näkyy myös yksi lempivaatteistani, Ralph Laurenin haalean turkoosi kashmirneule. Klassinen lettineule on mielestäni aina kaunis. Hyviä ohjeita kashmirin huoltamiseen löydät vaikkapa täältä. Omani kaipaa kuvasta päätellen vähän nypypoistoa…

Pieni kultainen tyyliaiheinen kirjoitus tänään. Kiitoskortit jotka näkyvät kuvissa ostin viime syksynä Lontoon matkaltani ( muistat ne ehkä täältä). Kirjoitin appivanhemmilleni pienen kiitoksen parin viikon takaisesta ihanasta viikonloppumatkasta. Kirjallisena lähetetyt kiitokset on mielestäni aina yhtä ihana saada ja myös antaa. Hattara oli ensimmäisillä päiväkodin jälkeisillä leikkitreffeillä ilman vanhempia muutama viikko sitten ja hän sai itse kirjoittaa kiitoskirjeen ystävälleen. Hankin hänelle ensimmäisen oman kirjepaperisetin tätä varten ja Hattara valitsi huolella ystävälleen sopivat tarrat mukaan kirjeeseen. Ystävättären äiti laittoi minulle viestiä, että kirje oli ollut erityisen mieluinen yllätys pikkuiselle leikkitreffien emännälle.

Lattemamma

Todays style detail is this Trinity ring I received as a graduation gift from my parents. It´s been part of my style for way over a decade now and I never get tired of it. I think it has such pretty design, not too little, not too much. Just so. No wonder it´s a classic and has been almost instantly since it was designed in 1924 by Louis Cartier. It´s made of three symbolic colors of gold. Pink for love, yellow for fidelity and white for friendship. It would make a lovely wedding ring too don´t you think? The thank you card is addressed to my parents in law. I like sending my thank you´s in writing as I think it makes them extra special. This time it was for that wonderful weekend trip a few weeks back. The cards I have found in Liberty of London.

11 Comments

 • *riikka*

  Trinity on minustakin kaunis yksinkertaisuudessaa ja onhan se klassikoiden klassikko. Itse sain trinityn kihlasormukseksi, muta nykyään pidän sitä harvemmin vihkisormuksen kanssa, solitairen kanssa setti on arkeen jotenkin liian raskas 🙂 Muistan, että Cartierilla kerrottiin, etä Cartierin mallin on Cartier suunnitellut, mutta tuo trinity on vanha kelttien sormusmalli ja olen myös kuullut tuota kutsuttavan venäläiseksi vihkisormukseksi;)

  • Sofia

   Tosiaan *riikka*, tuo itse malli on käsittääkseni ikivanha ja myös olen kuullut puhuttavan venäläisestä vihkisormuksesta. Taisi olla kuitenkin Cartier joka teki siitä luksus klassikon 😉

 • Eeva

  Ihania yksityiskohtia sinulla taas tänään! Tuo kiitoskorttien lähettäminen on hieno pieni ele, joka ilahduttaa varmasti niin lähettäjää kuin vastaanottajaakin. Kumpa itsekin muistaisin lähettää näitä useammin… Itselläni tuo Trinity kuvastaa kolmea lastani. Siksi tykkään käyttää sitä lähes joka päivä 🙂 Onko sinulla jonkinlaista ‘muisto’korua tai -esinettä, jonka olet saanut/hankkinut lastesi syntymän myötä? Entä minkälaisia muita koruja tykkäät käyttää?

 • Katja

  Tosi kivoja postauksia sinulla ollut viime aikoina, luen aina kaikki vaikken aina ehdi/jaksa kommentoidakaan. Nyt tuli mieleen Lontoosta….että mitkä olisivat sinun shoppailuvinkit Lontooseen? Erityisesti lastenvaatekaupat kiinnostaisivat. Onko sinulla joku sellainen must-paikka, missä täytyy joka kerta Lontoossa käydä? Itse en ole pitkään aikaan Lontoossa päässyt käymään, mutta nyt vihdoin olisi tarkoitus mennä pitkälle viikonlopulle miehen kanssa kahdestaan. Voi kyllä olla ettei siinä paljoa tule shoppailtua 😉

  • Sofia

   Kiitos ihana Katja! Täällä mainitsin muutaman Lontoon vinkin jos haluat kurkata… Pitkä viikonloppu siellä kuulostaa täydelliseltä! Tosiaan tuolla Walton streetillä oli toinen toistaan ihanampia lastenkauppoja Marie Chantalista Nursery Windowhun joten jos yhteen osoitteeseen suuntaa niin se voisi olla suositukseni. Alue on muutenkin ihana ( ystäväni asuu tuossa ihan nurkan takana joten siinä tuli kahviteltua enemmänkin) joten suloinen pieni lounaspaikkakin löytyy varmasti sieltä.

 • Ansku

  Ooh, tuo Trinityn sormus on vain niin klassisen kaunis!! Ihastelin kovasti myös upeaa neulettasi, väri on kaunis ja samoiten malli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.