Mar
31

Happy thoughts

by Sofia   -   in Random

DSC_0892

On this weeks Monday I posted my 1000th post on the Lattemamma blog. It means I have spent a few hours on my computer writing to you. Sometimes of my opinions, sometimes of foods I love, sometimes about parties and sometimes about the sweet little nothings and everythings of everyday life. Writing this blog has made me happy. Obviously as stated before it´s a given Lattemamma is not exactly the same thing as Sofia is. But it is a part of me, a big part. I always love a well curated art show, life style boutique or even a well curated life. Like a blog is. I´m so very glad you have been here enjoying this trip with me through stories of the things I have curated out of my life to share with you. In Finnish we have a saying you can´t pick raisins out of a bun ( just get the best bits) but blogging is just that. Here I can do exactly that. Pick the raisins and share them with you. I have the whole bun to eat but you get the best bits or maybe not always the best but the ones that go well with this blog of mine. Never the less I love raisins and I love writing this blog. So thanks for being here with me.

This week I was also happy to fly to New York briefly for work. Always a pleasure to visit that city. New York just makes me so so happy. I even had time to  catch up with an old friend over coffee at Maman café. Prettiest take away cups in town by the way.

And I visited the super lovely Gauhar Helsinki girls this week. So many gorgeous things online now. I got some goodies I will share with you later but check the collection out online before the best things run out. I loved pretty much everything they had ! I´m so happy when young women build businesses and thrive. It´s so inspiring!

Other happy thoughts included the pretty & sunny early Spring weather. Nothing like it to make people smile a little to strangers. I have started counting down the days until island season opening. I think it will be somewhere between 6-8 weeks now. I can not wait. My heart beat calms down and the wrinkles in my forehead decrease at the thought of island tranquility.

Do you have some fun weekend plans? Ours include a Friday night of doing nothing as our dinner plans got cancelled. I think we will all just watch some tv ( Voice of Finland anyone?) and most probably this setting will also include a crisp white wine, some gourmet crisps & an artisan soda for the girls. Fresh air and good food is also on the menu here!

Have a great one!

Lattemamma

5 COMMENTS
|
5,684 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Happy thoughts „
Karkki, on March 31, 2017

Minä olen iloinen,että pidät Lattemamma blogia. En hireveästi enää seuraa blogeja mutta tämä sinun blogisi on iloinen poikkeus blogien joukossa. Tänne on kiva tulla ja saada rippaus iloa ja hyvää mieltä. Kiitos sinulle <3.

itselleni iloa toi eilen paketti, jossa oli monen monta ihanan pehmää Petit Bateaun paitaa pojalle.

Meillä ei viikonlopulle ole hirveästi suunnitelmia. Jos sää on sunnuntaina aurinkoinen saatetaan ajella jonnekin laskettelemaan ne kauden viimeiset laskut.

Ihanaa viikonloppua sinulle <3

ps. Do you notice that is my turn to take care of school runs? 😀

PB, on March 31, 2017

Olen Karkin ja monen muun kanssa samaa mieltä:kiitos kun pidät tätä blogia.Olen Nizzzassa ja kaffen juotuani katsoin ,jospa olisit kirjoittanut jotain.Kivasti sanottu tuo pick the raisins and share…Niinhän sinä teet ja tuot iloa toisten elämään. Nyt lähden ennakkoäänestämään.Täällä se tapahtuu tänään ja huomenna.Etuoikeus tänä viikonloppuna.Terveisin PB..(vaihdoin nimimerkkiä,koska en muista,mitä käytin aikaisemmin. Pitäisi kommentoida useammin!)

Täti Ruskea, on April 2, 2017

Onnea tuhannesta julkaisusta! Olen takuulla lukenut ne kaikki, joten kiitos niistä! Elämästäni tuntuu löytyvänblogisi kokoinen aukko <3 ja se tuo niin kivan lisän päiviini 🙂 Minun viikonloppuni tuntuvat nykyään lähes poikkeuksetta kuluvan pyykkämisen ja kodinsiivoamisen parissa. Sanoinkin miehelleni, että syksyllä tähän asiaan on saatava jotain muutosta. Silloin olisin muuten vain viikot töissä ja pyykkäisin ja siivoisin viikonloput. olisi mukava, että elämässä olisi vähän muutakin sisältöä 😉 Karkki: Tiedätkö mitä? Meillekin posti toi juuri pikkupojille paketin Petit Bateaun paitoja Alex and Alexasta <3 Vielä kun saisin jostain heidän kokovaaleansiniset t-paitansa. Ilmeisesti tuo Petit Bateaun oma verkkokauppa ei toimita Suomeen? Ja Lattemamma: Kiitos Petit Bateaun löytämisestä kuuluu yksistään sinulle ja blogillesi! Niin hienoa, että olen blogisi kautta löytänyt myös pojille uusia ja kivoja vaatemerkkejä! 🙂

Katja, on April 4, 2017

Onnittelut, jo 1000 postausta! Minulle on ollut suuri ilo niistä. Luen usein monta kerrallaan. Töissä minulla oli tapana kahvitauolla juoda kupillinen ja lukea blogisi, silloin se oli hyvin säännöllistä. Nyt kotiäitinä usein vauvan päiväunien aikaan teen itselleni mukavan oman hetken ja ehdottomasti lattemamman blogia pitää lukea kahvin kera 🙂 Myös Instagramista tykkään seurata kauniita kuviasi, kiitos niistä 🙂 Ihanaa ja aurinkoista kevättä toivotellen, Katja

Sofia, on April 20, 2017

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne <3 <3 <3

Leave a comment
name
email
url
message