Mar
15

Rairuohoa ja lastenleffoja

by Sofia   -   in Random

Heippa taas ihanat! Ajattelin muistuttaa, että pian kannattaa laittaa rairuohot itämään jos sellaisen haluaa pääsiäiseksi kasvattaa. Helppo homma, ohjeen voit katsoa vaikkapas täältä. Virpojat tulevat mahdollisesti soittelemaan ovikelloja Palmusunnuntaina 24.3. joten silloin on hyvä varata pikkuisia herkkuja tai yllätyksiä oven pieleen. Käydäänkö teillä virpomassa? Täällä Helsingin keskustassa ei useasti pikkutrullit ole ovikelloa soitelleet. Rappukäytäviin ei taida oikein päästä sisään melkein missään ilman summeria tai ovikoodia.

Päsiäisruohot ja mullat on hankittu, kohta päästään kylvöhommiin.

Suklaamunia on varmuuden vuoksi jo hankittu virpojia varten, ettei vaan unohdu.

Me saamme tänään kummipoikani päiväksi kyläilemään. Rairuohon istuttamisen ja askartelutuokion lisäksi aiomme mennä Ekbergille herkuttelemaan macaronseilla, joten jos näet siellä yhden blondin joka yrittää pärjätä kahden tytön ja yhden pienen kipsijalkaisen pojan kanssa niin sanothan moi.

Nämä megasöpöt Peeps vaahtokarkkipuput ovat karkkikauppa Sweetheartista. Myös tipuja löytyy valikoimista ja muutama muu värikin oli, ainakin sininen, lila ja oranssi.

Puistoilut jäävät lasketellessa jalkansa murtaneen kummipojan kanssa väliin, joten ajattelin, että isommat lapset voisivat katsoa jonkun elokuvan sillä aikaa kun Purkka nukkuu päiväunia. Luulenpa, että katsomme vanhan hyvän klassikon Maija Poppasen. Mitkä ovat teidän lastenne suosikkileffoja? Hattara pitää tietenkin Disneyn prinsessaleffoista ja kummipojan suosikki taitaa olla Cars. Myös Kaunotar ja Kulkuri, Dumbo ja Bambi löytyy, mutta ainakin Bambi taitaa olla Hattaralle vähän liian surullinen vielä.

Aurinkoiset kertikset odottavat vierasta ja tyttöjä. Tuntuukohan kuin olisi juhlissa jos syö välipalan paperilautasilta ja saa juoda pillillä?

Viikonloppuna menemme ainakin useamman ystäväperheen kanssa brunssille ja jos aurinko paistaa yhtä upeasti kuin tällä viikolla on paistanut niin ulkoilemme varmasti paljon. Mitäs meinasitte puuhata?

Ja kiitos taas kaikista ihanista kommenteistanne tällä viikolla. Jokainen kommentti ja kannustus ilahduttaa minua todella! Hyvää viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Jos et ehtinyt tällä viikolla lukea niin maanantaina puhuttiin tuoksuista, tiistaina lenkkeiltiin Baby joggerilla, keskiviikkona vilkaistiin osa tyttöjen Tukholman tuliaisista ja syötiin tuorehernekeittoa illalliseksi. Eilen kävimme vielä aivan ihanassa lelukaupassa Nallerinassa ihailemassa mitä söpömpiä klassikkoleluja. Kiva kun olit mukana tämänkin viikon.

 

7 COMMENTS
|
8,651 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Rairuohoa ja lastenleffoja „
Kiki, on March 15, 2013

Ihania kuvia

Kiki, on March 15, 2013

Ps. Mistähän nuo iloiset pahviastiat on ostettu :)?

Sofia, on March 15, 2013

Moikka Kiki,
Astiat löysin Tukholman Lagerhausista (vähän kuin paikallinen Tiimari), myös noi pinkkiraitaiset paperipillit ovat sieltä. Vihreä-sininen pilli on Sambollinan. 🙂

Kiki, on March 15, 2013

Kiitos tiedosta :)! Näköjään muuten tuo ensimmäinen kommenttini ei jostain syystä tullut kokonaan, mutta ei haittaa… 😀 Aurinkoista viikonloppua!

Sofia, on March 15, 2013

Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

Heidi, on March 16, 2013

Hei, ihana blogi sinulla!
Ja tosi mukavaa, että ehdit kirjoittaa sitä näin usein. Näitä lukee aina niin mielellään, kuvatkin ovat laadukkaita. En ole vielä aiemmin jättänyt kommenttia, vaikka olen lukenut melkein kaikki jutut 🙂 Olen saanut paljon innostusta ja vinkkejä juhlien järjestämiseen täältä, kiitokset niistä.
Ihanaa kevään odotusta sinulle ja suloisille tytöille!

Sofia, on March 17, 2013

Kiitos Heidi!
Ja tosi kiva kuulla, että olet saanut täältä hyviä vinkkejä. Ihanaa kevään odottelua sinnekin :)!

Sofia

Leave a comment
name
email
url
message