Random

Pink and mint

If navy blue and white is a great color combination, then how about pink and mint. So yummy!

Ballerinat ja sukat Jacadi.

Pahviset matkalaukut Numaé ja Petit Bateau. Raidallisessa laukussa oli pakattuna molempien tyttöjen ensivaatteet sairaalaan mukaan.

Rakas heppaystävä “Pinkki”.

Pikku Petitcollin nuket ajelulla rattaissa. Meidän tytöillä on ollut ensinukkeina omatkin lapsuuden suosikit Corolle-nuket, mutta tyttöjen nukeilla on pehmoiset vartalot joten keväällä hankimme nämä pikku söpöliinit joita voi myös kylvettää.
Helmiäisin koristellut Liberty rannekorut Marie Puce.
Olipa muuten hauska järjestää Hattaran kanssa nukeille pikku juhlat kun Purkka oli dagiksessa. Askartelimme rauhassa viirinauhaa ja julisteen seinälle. Herkut haimme mamman leivontatarvikelaatikosta. 
Valkoisen rannekorun “idea” ensi viikolla!

Eikös olekin herkullinen yhdistelmä tuo vaaleanpunainen ja mintunvihreä! Vaaleanpunainen on toki aina ihana valkoisen, keltaisen tai vaaleansinisenkin kanssa. Myös kunnon pinkki ja oranssi ovat herkullinen yhdistelmä. Ja tietenkin ihan sellaisenaankin vaaleanpunainen on aina yhtä ihana väri. Se vaan on!

Hempeää viikonlopun jatkoa,

Lattemamma

p.s. Jos haluat katsoa niin The pink challenge osa 1 , 2 , 3 , 4  , 5 ♥, 6 , 7 , 8 , 9 , 10  ja 11 !

2 Comments

  • Ansku

    Tulee ihan oma lapsuus mieleen taas! Tuo vaaleanpunaisen ja mintunvihreän yhdistelmä oli minullakin monissa vaatteissa/asusteissa ja ne vain käy hyvin yhteen. Tosin vaaleanpunainen sopii niin monen kanssa, kuten kirjoitit 🙂 Nuo sukat, joissa varressa on käännetty “röyhelö” on aivan ihanat. Mulla lapsena lähes kaikki sukat oli tuollaisia 😉 Oma äitini puki minut lapsena vähän samantyylisesti kuin miten puet ihanat tyttäresi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.